Klubmodul henter siden
(407) Begynder dybt vand
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info
Alder: 5-10 år
 
Forudsætninger:
Dette hold er for begyndere, der ikke har noget imod plask og sprøjt, eller for de børn der netop er kommet på dybt vand, men mangler svømmefærdigheder. Børnene kan modtage en besked fra træneren, og kan færdes alene i vandet uden forældrenes tilstedeværelse i vandet eller ved bassinkanten.

Beskrivelse:
Undervisningen vil foregå gennem leg og legende aktiviteter, men dog altid med svømmeundervisning for øje. Børnene skal arbejde med basale færdigheder som bevægelse, balance og vejrtrækning. Børnene vil beskæftige sig med glide/flydeøvelser, puste- og vejrtrækningsøvelser, spring fra kant mm. Børnene introduceres først til crawl og rygcrawl. Sikkerhed ved færdsel i en svømmehal vil også indgå i undervisningen.
 
Børnene vil, hvis det er nødvendigt, blive udstyret med svømmebælter og andre opdriftsmidler, og der vil hele tiden være trænere både på kanten og med i vandet. 
 
Formål:
Målet med undervisningen er, at børnene ved egen hjælp kan flyde og glide på mave og ryg, svømme rygcrawl- og crawlben, springe i vandet fra kanten samt i det hele taget færdes trygt på dybt vand.
Når sæsonen er slut oplever vi at de fleste børn svømmer fint rygcrawl, og noget crawl. Brystsvømning og butterfly er også introduceret. 
 
Mange børn lærer hurtigere at svømme, når de ikke har mulighed for at sætte fødderne på bunden. 
Læs mere
Træningen foregår på 130 cm. vand.
Startdato
05.09.2019
Slutdato
28.05.2020
Tid/Sted
Torsdag 18:30-19:00 Hillerød Svømmehal, Lille bassin
Pris
885,00 kr.
Gebyr
100,00 kr..

Nyheder

Sponsorer