Sommerfest K-afdelingen
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  Opret profil
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.

Kære HILS-svømmere og forældre

Vi vil følge succesen op fra sidste år og lave et fornøjeligt sommerarrangement for hele konkurrenceafdelingen lørdag d 31. august.

Arrangementet vil igen starte ved Svømmeunionens og Trygfondens efterhånden traditionsrige svømmeevent Christiansborg Rundt, som sidste år havde næste 4000 gennemførende deltagere. Det er en stor oplevelse at være med, hvad enten det er som svømmer på den fulde distance på 2000m, som stafetdeltager (4x500m) eller som tilskuer/hepper.

Når alle HILS’ deltagere er kommet sikkert i mål, begiver vi os tilbage til Hillerød, hvor der vil være Sommerfest i Firmaidræts lokaler på Milnersvej 35, 3400 Hillerød (200m forbi svømmehallen til venstre). Der vil være lækker mad, rundbold på plænen, samt overrækkelse af diverse priser og svømmenåle. Man medbringer selv drikkevarer. Tilmelding til sommerfesten sker via https://hillerod.klub-modul.dk/cms/EventOverview.aspx. Prisen er 75 kr pr person.

I skal selv tilmelde jer til Christiansborg Rundt via linket https://www.sportstiming.dk/event/5717?invitation=qorCJpElfw3wFqPI. I vil blive guidet til heat 48 kl.14.45, hvor vi samler deltagerne fra HILS. Kontakt undertegnede hvis der er problemer med tilmeldingen til heatet. Når I kommer til betaling, kan I indtaste rabatkoden ’HILS19’, som giver 50 kr. i rabat per deltager. Hvis I har mere lyst til at samle 4 deltagere og tilmelde en stafet, er I også meget velkomne til det. Stafetterne har start kl 13.20-13.40. Læs mere info på http://copenhagenswim.com/eventen. I vil kunne læse at der er en nedre aldersgrænse på 15år, men vi skal nok få dispensation for dygtige konkurrencesvømmere i våddragt. HILS har i klubhuset en række våddragter til udlån i små størrelser (op til ca HILS 3, evt de mindste på HILS 2). Henvend jer til undertegnede, hvis I ønsker at låne en våddragt. Det anbefales kraftigt at benytte våddragt, så prøv gerne at låne en privat, eller at købe en selv, hvis ikke HILS’ våddragter kan passe. Sådan en dragt kan man få meget glæde af hen over sommeren i de danske søer og farvande. Svømning i åbent vand er både god sommertræning og en dejlig naturoplevelse. Der er også mulighed for at leje våddragter på dagen d 31/8, men så mangler man en dragt at træne i hen over sommeren??.

Jeg har selv meget stor erfaring med åbentvandssvømning, og har undervist mange i det, både børn og voksne fra begyndere til elite. I uge 33+34 vil jeg afholde åbentvandstræninger for alle interesserede i Sørup (ud for ishuset på Sørupvej 1, 3480 Fredensborg). Hvis I kommer og deltager de to gange, skal vi nok få jer forberedt til at gennemføre Christiansborg Rundt i sikker stil??.

På vegne af K-udvalget, som ud over undertegnede også tæller Stig Michaelsen (Talentudvikler og HILS 2-træner), Kim Skou (kommende HILS 1-træner) og Kurt Aaholst (HILS bestyrelse).

Mange sommerHILSner fra Rasmus Henning (far til Caroline HILS 2)

Mail: rahe@sodk.dk

31.08.2019 kl. 08.00 - 31.08.2019 kl. 23.00
Firmasports lokaler